FORGOT YOUR DETAILS?

Beleef, ontspan, geniet, ervaar...

Nieuws over nautische evenementen en bedrijfsuitje zeilen op Facebook Nieuws over nautische evenementen en bedrijfsuitje zeilen op Facebook    Nieuws over relatiemarketing & nautische evenementen op Twitter Beleef de Lemsterakensensatie, race met een Lemsteraak. Youtube Lemsterakensensatie Google Plus

Klanten boeien, binden en behouden luidt de missie van De Lemsteraken Sensatie. Door de combinatie van een walprogramma en zeilen met exclusieve Lemsteraken, biedt De Lemsteraken Sensatie de meest unieke zeilarrangementen voor relatiemarketing. Stel uw eigen zeilarrangement samen en beleef, ontspan, geniet, ervaar…

Uniek in Nederland

Uniek in Nederland

Perfect georganiseerde nautische evenementen met de combinatie tussen een perfect ontvangst aan wal en het ideale genieten op het water.

Exclusieve ervaring

Exclusieve ervaring

Het aan boord zijn van een luxe schip, het zeilen en alle luxe die daarbij komt kijken zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar nog vaak over gesproken zal worden.

Maatwerk

Maatwerk

Van 12 tot 240 personen, van 1 tot 20 lemsteraken, met diverse keuzes voor locatie, catering, promoties en vele extra’s. U kunt uw eigen zeilarrangement samenstellen.

Relatiemarketing op topniveau

Relatiemarketing op topniveau

De combinatie van zakelijk en sportief zorgt voor een positieve chemie tussen de gasten: onderlinge relaties versterken en er ontstaat een teamgevoel.

De laatste items uit dé relatiemarketing blog

Inspiratie voor uw Lemsteraken Sensatie

Nieuw! Management- en directieteam meerdaagse
Lees meer +

Nieuw! Management- en directieteam meerdaagse

Deze zeilmeerdaagse op een lemsteraak leent zich uitstekend voor versterking van de teamband, voor strategiebepaling of voor vormgeving van een reorganisatie.
Creëer uw eigen Business Cup
Lees meer +

Creëer uw eigen Business Cup

Voor bedrijven die graag hun relaties, klanten of leveranciers verrassen, is een – jaarlijks terugkerende – Business Cup bijzonder effectief.
Directie meeting, teamoverleg, bestuursvergadering
Lees meer +

Directie meeting, teamoverleg, bestuursvergadering

Als aantrekkelijk alternatief voor de eeuwige vergaderzaaltjes, biedt De Lemsteraken Sensatie de mogelijkheid voor een meeting aan boord.
Incentive, prestatiebeloning, teambuilding
Lees meer +

Incentive, prestatiebeloning, teambuilding

Heeft een team verkopers bovenmatig gepresteerd? Laat ze een dag uitwaaien en genieten van spectaculair zeilen met een exclusieve Lemsteraak.
Dealers best
Lees meer +

Dealers best

Relaties en klanten van een topdealer voor iets speciaals uitnodigen? Ontvangst op een bijzondere locatie i.c.m. actief zeilen, matchracen en wedstrijdzeilen.
Business Unit Festival
Lees meer +

Business Unit Festival

Eenmaal per twee jaren organiseren we het festival voor de business units. In Hollandse traditie aan boord van de Batavia met haringkar en kanonschoten.
  • "Ik kijk heel goed terug op de 24 uur sessie met ons management team, het heeft bijgedragen aan onze teamvorming maar ook concrete verbeteringen opgeleverd'.
    — Diana Krabbe, General Manager DOC-Volac Nutrition

Relatiemarketing

De unieke combinatie van het varen met een luxe Lemsteraak en een gevarieerd walprogramma geeft de ruimte om zakelijk met sportief te combineren. Door het samenzijn aan boord en het zeilen ontstaat er een positieve chemie tussen de gasten: onderlinge relaties versterken en er ontstaat een teamgevoel.

Door een zeilarrangement te organiseren vanuit bijzondere locaties rond het IJsselmeer en eventueel Waddenzee, kunnen de faciliteiten precies afgestemd worden op uw behoefte. Wilt u samen met uw relaties een onvergetelijke dag beleven waar nog lang over nagepraat zal worden? De Lemsteraken Sensatie is hét evenementenbureau voor nautische evenementen waarbij relatiemarketing centraal staat.

Voorbeeld zeilarrangementen bekijken

Bedrijfsuitje organiseren?

Neem contact op met Frits Strating, bel (06) 53 99 16 71 voor meer informatie.

  • "Punctuele organisatie, hoge mate van luxe en comfort aan boord van de unieke Lemsteraken en sensatie van het varen en zeilen."
    Siebe Schootstra
TOP